Noistop®Akustiske hegn

Førsteklasses akustiske hegn til et fredfyldt udendørsliv

Lavet til at modstå

Vores hegn er bygget til at holde længe og kan modstå barske vejrforhold, slitage og konstant udsættelse for udendørselementer.

Modulær præcision

Fleksible og modulære designmuligheder, der giver mulighed for tilpasning til ethvert projekts unikke krav.

Skandinavisk styrke

Den skandinaviske designfilosofi med minimalistisk og funktionelt design er dybt forankret i vores produkter.

Nyd livet uden afbrydelser. Hos Noistop forstår vi, hvordan det er at føle sig overvældet af støjforurening. Derfor skaber vi støjabsorberende hegn af høj kvalitet, der er designet til at dæmpe ethvert udendørsrum. Så du kan genvinde din ro, dit privatliv og din fred i sindet.

Design for livet.

Den ultimative støjbarriere.

Nyd højtydende lydisolering mod uønsket støj med vores innovative design. I modsætning til andre hegn beskytter Noistop ikke bare mod støj, men absorberer den effektivt.

Stenuldskernen diffunderer indkommende lydbølger til et absolut minimum og efterlader dig med de mere fredelige lyde fra livet.

Lydabsorberende hegn placeret langs en kurvet støjende vej

Design din stilhed.

Vær kreativ, og vælg mellem en række forskellige farver og omhyggeligt udvalgte træsorter. For at matche dine specielle behov og passe til hvert enkelt projekts unikke krav har vi udviklet et modulært system, der giver dig mulighed for at være chef for din egen stilhed. 

Frontalbillede af lydabsorberende hegn med vekslende moduler af stålramme og træbeklædning

Hvad er det for en larm? I et levende samfund er støj uundgåelig. Uanset om det er den endeløse trafik, den summende industri, de lokale børns fodboldfinale eller naboens nye varmepumpe. Byens kaos kan kræve sin pris. Alt dette bør ikke ske på bekostning af vores velbefindende. Med Noistop træffer du ikke blot et sundt valg for dit helbred, men vælger livet i dets fulde omfang.

3 nemme trin for at komme i gang med at arbejde med Noistop akustikhegn.

1.

Find dit Noistop-hegn.

Udforsk vores udvalg af Noistop-hegn, der kan tilpasses, og vælg det bedste til dit projekt.

2.

Kontakt os.

Kontakt os for at få råd og anbefalinger om, hvordan du kan købe vores Noistop-produkter.

3.

Afgiv en ordre.

Vi hjælper dig med at få kontakt til din lokale forhandler og med at placere din ordre.

Se Noistop-produkter

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer Noistop akustiske hegn?

Noistop akustikhegn anvender ROCKWOOL stenuld med høj densitet (170-190 kg/m3) som yder en overlegen støjabsorption og skaber en effektiv støjbarriere. I modsætning til andre hegn, der blot reflekterer støj, kontrollerer og dæmper Noistop-paneler lyden for at skabe et mere roligt miljø. Vælg Noistop for akustiske hegnsløsninger af højeste kvalitet.

Hvilke lyde kan Noistop akustiske hegn effektivt blokere?

Noistop tilbyder udendørs lydtætte hegn, der er designet til at minimere støj fra trafik, industrimaskiner og boliger. Noistop er ideelt til haver, kommercielle omgivelser, skoler, udendørs restaurationer og industrielle steder og er en omfattende løsning til støjreduktion.

Hvad er den ideelle højde for et Noistop akustikhegn, og hvor skal det placeres?

Højden og placeringen af et Noistop-hegn afhænger af den specifikke støjkilde og afstanden mellem kilden og det område, der skal støjdæmpes. For at opnå de bedste resultater skal hegnet placeres i nærheden af støjkilden eller det berørte område. Hegn er typisk mindst 1,8 m høje, og der er behov for større højder ved større afstande. Noistop tilbyder tilpassede støjreduktionsløsninger, der passer til dine behov.

Hvad er levetiden for et Noistop akustikhegn, og hvordan skal det vedligeholdes?

Noistop-hegn er fremstillet af naturlig, vedligeholdelsesfri stenuld og holder i over 30 år. Stenuldskernen er ikke kun vand-, skimmel- og UV-resistent, men er også indkapslet i en galvaniseret stålramme med en valgfri pulverlakering. Nogle Noistop-produkter er udstyret med kromfri imprægneret fyrretræsbeklædning, som kan vedligeholdes med træbeskyttelsesmaling for at forlænge levetiden. Du kan stole på Noistop for en langtidsholdbar hegnsløsning.

Er du interesseret i at købe Noistop akustiske hegn?

Indhent tilbud

Har du stadig spørgsmål?

Kan du ikke finde det svar, du leder efter? Kontakt venligst vores hjælpsomme team.

Kontakt os

Adresse
ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501, DK-2640 Hedehusene
Danmark

Kontakt
Tlf: (+45) 4656 1616
noistop@rockwool.com

© 2022 ROCKWOOL Danmark A/S. Alle rettigheder forbeholdes.